Dit jaar is de 37ste editie van het Oranjeconcert.
Dit jaar is de 37ste editie van het Oranjeconcert. (Foto: )

Het 37ste Oranjeconcert op vrijdag 26 april

Ingezonden

Het jaarlijkse Oranjeconcert komt in zicht, dit jaar voor de 37ste keer. Dit concert wordt gehouden op vrijdag 26 april en vindt plaats in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht. De kerk zal open zijn vanaf 19.15 uur, aanvang concert is 20.00 uur.

ZWIJNDRECHT - Er is inmiddels een programma samengesteld, waarin uiteenlopende muziekstijlen langs gaan komen. Buiten een groep van fijne musici is dit jaar de keuze gevallen op twee bijzondere mannen, die ons concert extra luister zullen komen bijzetten. Carel Kraayenhof, de bandoneonspeler die Maxima op 2 februari 2002 zo ontroerde met zijn Adios Nonino. Hij zal ons, samen met het koor, op de klanken van zijn bandoneon, mee terugvoeren naar 'de traan' tijdens het huwelijk van onze koning en koningin. Reza Ranjazmay is een sympathieke tenor, die ons met zijn indrukwekkende stemgeluid koude rillingen zal gaan bezorgen. Hij komt oorspronkelijk uit Iran maar woont al langere tijd in Nederland. Hij zingt op vele concerten, nu dus ook bij ons Oranjeconcert. Het koor wordt begeleid door: André de Jager (orgel), Kees de Bruin (piano), Jaap Klootwijk (slagwerk), Jantine Kalkman (trompet) en Suzanne Arends (fluit). De algehele muzikale leiding is uiteraard weer in handen van onze dirigent Wim de Penning. Deze combinatie van medewerkenden probeert ook dit jaar weer zorg te dragen voor een spetterende Oranje avond.

Praktische informatie

Toegangskaarten zijn nu reeds te bestellen en kosten 16,- euro, deze prijs is inclusief plaatsreservering, programmaboekje en koffie/thee in de pauze. U kunt kaarten reserveren via alle koorleden of bij Koos Sala, Sweelinckplantsoen 48, telefoonnummer 06 25 03 39 64 of via e-mail: koossala@kpnmail.nl met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar op 26 april in de kerk. De organisatie gaat haar best doen om u op de avond vóór Koningsdag alvast helemaal in Oranjesfeer te brengen.

Meer berichten