Infomiddag Thomashuis Zwijndrecht

Zwijndrecht - Thomashuis Zwijndrecht zet op donderdag 9 mei a.s. de deur open voor mensen met interesse in het runnen van een Thomashuis. Eigenaren Elvira en Wim heten geïnteresseerden van harte welkom de sfeer te komen proeven in deze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Aanmelden kan via een online formulier.

Tijdens de infomiddag maken mensen kennis met het wel en wee in een Thomashuis, in het geval van Zwijndrecht een huis waar Elvira Willemstein en Wim Karel samenwonen met 9 mensen met een verstandelijke beperking. Uiteraard is er een rondleiding en worden er presentaties gegeven door o.a. iemand van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de formule Thomashuis.

Korte lijnen

Wim en Elvira gingen in 2009 van start met hun Thomashuis, één van de 118 vestigingen in Nederland. Ze kijken ernaar uit om mensen met interesse in een eigen Thomashuis te verwelkomen en een kijkje te laten nemen. "Tijdens de infodag hopen we mensen een zo compleet mogelijk beeld te geven van hoe het er hier aan toe gaat", vertellen ze. "We laten ze graag zien hoe we hier samenleven met onze bewoners."

Van deelnemende stellen wordt verwacht dat minimaal één van hen ruime ervaring heeft in de gehandicaptenzorg. De partner heeft uiteraard affiniteit met de doelgroep.

Online aanmelden

Geïnteresseerden worden verzocht zich aan te melden via een online formulier op de website www.dedrienotenboomen.nl/de-thomashuizen. Dit formulier (en meer info) is tevens te vinden via www.thomashuis.nl.

Meer berichten