Aanmelden Cultuurmarkt Noordparkfestival 2019

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 29 juni 2019 is van 12.00-18.00 uur de cultuurmarkt voor de 11e keer in het prachtig gelegen Noordpark aan het drie rivierenpunt in Zwijndrecht.

Kunstenaars, ontwerpers, culturele organisaties en verenigingen krijgen op deze dag de gelegenheid om zich te presenteren en informeren van bezoekers met behulp van een marktkraam in het Noordpark. Doel van de markt is om inwoners van Zwijndrecht en de regio kennis te laten maken met allerlei vormen van cultuur. Denk aan kunst, muziek, oude ambachten; cultuur in de breedste zin! Om de markt levendig te maken zou het leuk zijn als de standhouders interactie zoeken met het publiek. Dit zou kunnen door een activiteit aan te bieden. Denk hierbij aan workshops, demonstraties, spelletjes, iets laten raden, een loterij, een kleine veiling, een rad van avontuur etc. Het publiek vindt het leuk om iets te doen. Dus wees creatief en bedenk iets leuks wat past bij je kraam! Daarnaast zal er wederom een kinderdorp zijn met allerlei leuke activiteiten. Tijdens de markt zijn er twee podia waar muzikale optredens plaatsvinden.

Wil je een kraam huren op de cultuurmarkt van het Noordparkfestival? Meld je dan aan via: info@noordparkfestival.nl Meer info: www.noordparkfestival.nl

Meer berichten