Mooie resultaten voor de jubilerende Muziek- en Twirlvereniging Celebration!

Zwijndrecht - Zaterdag 6 april was er weer een wedstrijd in Oude Tonge voor de twirlers van Celebration uit Zwijndrecht. Na hard oefenen mochten de meiden hun routine weer laten zien aan de jury.

We gingen van start met 1 Baton en hier werd Dina Asbehyou in haar klasse tweede en ook Isis Plaisier en Bindi van Rijs mochten op het podium plaats nemen met een mooie derde en eerste plek.

Mayka Oey behaalde een keurige derde plek en liet vele sterke meiden achter zich.

Alissa de Vries werd eerste evenals Dianne Kerkhof in de intermediate klasse.

Zowel Bindi van Rijs als Alissa de Vries kwamen uit in de 2 Baton klasse en kregen allebei een gouden medaille en Alissa kreeg ook nog plaatsingspunten voor het NK.

Caressa Geerards en Serena de Heer stonden ook op de hoogste tree bij Duo Twirling, Eva Helmink en Dianne Kerkhof mochten een zilveren medaille ophalen in dezelfde klasse.

Bij Super X strut hadden we twee deelnemers, Dianne Kerkhof werd tweede en Kelly Bettonvil vijfde en zijn hier nu beide al mee geplaats voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Het Twirlteam behaalde een keurige eerste plek evenals het ensemble B wat bestaat uit Eva, Dianne en Alissa. Ons juvenille ensemble werd met een mooie routine derde.

Bij de Solo Dance Twirl werden er meerdere podiumplekken gehaald, zo werden Yselle Kleingeld en Isa van Gelder eerste en tweede, Isis Plaisier behaalde een keurige eerste plek.

Ook in de preteen klasse waren er medailles voor Caressa Geerards en Sam Euser.

Bij de senioren haalde Dianne Kerkhof de hoogste tree met een record aan punten,

zij behaalde 78,6 !

Ons Danceteam werd mooi tweede en het Largeteam B behaalde een keurige eerste plek.

Hoewel niet al onze meiden op het podium stonden heeft iedereen weer zijn best gedaan , kregen ze weer leuk jury commentaar en gaan we weer volop trainen voor de volgende wedstrijd op 18 mei in Hardinxveld.

Al met al weer een mooie dag voor onze vereniging.

Lijkt het jou nu ook leuk om te gaan twirlen, kom eens een keer bij ons kijken. Kijk op onze website: https://www.celebrationzwijndrecht.nl of neem hierover contact op met Tamara van Gelder, via het mailadres: bestuur@celebrationzwijndrecht.nl of via 06-23486560.

We verwelkomen je graag op een van onze gezellige trainingen.

Meer berichten