Ronald Blonk (tweede van links) gflankeerd door het bestuur van Groote Lindt
Ronald Blonk (tweede van links) gflankeerd door het bestuur van Groote Lindt (Foto: )

Groote Lindt nog sterker dankzij ING

Het gaat voetbalvereniging Groote Lindt voor de wind. Binnen relatief korte tijd groeide de club van 380 naar 600 leden, er is bestuurlijke rust en verschillende ambities konden de voorbije jaren worden ingevuld.

Door Jan J. Timmer

Zwijndrecht - "Met dank aan al die vrijwilligers én onze sponsors, met ING alweer vijf jaar als inspirerende en betrokken hoofdsponsor", zegt voorzitter Marcel Mourik. "Die samenwerking kon destijds niet op een beter moment beginnen! Onze vereniging stond op een soort kruising: doorgaan op de oude voet of ambitieus nieuw beleid ontwikkelen. We konden dankzij de support van ING belangrijke stappen zetten. Eén daarvan was de invoering van het kledingplan, waarmee we al onze teams konden voor zien van uniforme clubtenues. Verder konden we mede dankzij ING onze jeugdopleiding naar een hoger niveau tillen, ons complex verder verfraaien en pinapparatuur plaatsen in de kantine."
"Het genoegen is geheel wederzijds", stelt Ronald Blonk, Adviseur Zakelijk van ING regio Dordrecht. "Wij zien met plezier hoe Groote Lindt mooie nieuwe stappen heeft gezet. Als bank zijn we zeer tevreden over de exposure die dit intensieve hoofdsponsorschap ons oplevert. Bovendien bieden maatschappelijk diepgewortelde clubs als Groote LIndt ons de mogelijkheid om op een duurzame manier onze maatschappelijke betrokkenheid te uiten. Kortom: er is reden voor dubbele tevredenheid!"

Hoewel het eerste elftal niet zaligmakend is, moesten Marcel Mourik en zijn collega-Lindtenaren de voorbije week wel even slikken waar het de verschrompeling van de titelkansen van het vlaggenschip aanging. Verlies tegen koploper Arkel en een gelijkspel tegen De Alblas resulteerde in een dubbele streep door de rekening heen. "Tegen Arkel kregen we binnen enkele minuten twee goals tegen en werd het 4-0 en die 1-1 bij De Alblas deed misschien nog wel meer pijn. We liepen er de periodetitel door mis. Hopelijk pakken we toch nog een nacompetitieplek op basis van de eindstand. Dat zou mooi zijn."

Meer berichten