In elke kerk is een passend programma samengesteld.
In elke kerk is een passend programma samengesteld. (Foto: )

Dutch Baroque organiseert tweede Zomer Minifestival

Na de succesvolle eerste editie van het Zomer Minifestival in 2018 organiseert Dutch Baroque onder leiding van Gerard de Wit opnieuw een verrassend programma waarin muziek, natuur, cultuur en monumenten samengaan.

Zwijndrecht - Op 22 juni 2019 brengt de fietstour het publiek langs vijf intieme kerken in en om Zwijndrecht waar concerten worden gegeven door leden van het Dutch Baroque Ochestra: Johanneke de Wit (blokfluit), Anne-Linde Visser (cello), Harjo Neutkens (luit) onder leiding van Gerard de Wit, Dutch Baroque Junior Singers, Erik de Knegt (kistorgel) en vele anderen. De tour begint om 10.00 uur in de Oude Kerk in Zwijndrecht.
In elke kerk heeft artistiek leider Gerard de Wit een passend programma samengesteld. "Vorig jaar werd het initiatief van het Dutch Baroque Zomer Minifestival erg enthousiast ontvangen. Zoiets bestaat gewoon niet in Zwijndrecht of omgeving. De gezellige sfeer, monumentale kerken, fraaie fietsroute en de reis om de wereld met Barokmuziek vroegen om herhaling. Ik ben heel blij dat we dit jaar in totaal 31 zeer getalenteerde musici een podium kunnen bieden", aldus De Wit.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.dutchbaroque.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden