Foto:

Mark Zwang speler van het jaar van VVGZ 1

Tijdens de slotdag reikt de Businessclub van VVGZ de prijzen uit, behorend bij het jaarlijkse spelersklassement van het 1e elftal. Dit zijn de klassementen voor de beste drie voetballers van het jaar, de topscorer van het jaar en de belofte van het jaar.

Een drietal kenners, echte VVGZ-ers, geeft het hele seizoen door punten aan die spelers die minimaal 45 minuten aan een competitie wedstrijd deelnemen. Aan het eind van het seizoen worden de punten van de beste 16 wedstrijden opgeteld en ontstaat er een klassement.
De prijs voor de topscorer werd gewonnen door Marcello Tucci, die 7 doelpunten maakte voor het 1e elftal. De prijs voor de meest beloftevolle speler van VVGZ onder de 20 jaar is dit jaar toegekend aan Oberson v.d. Spek, die na de winterstop een basisplaats verwierf in de hoofdmacht en daarna vrijwel alles speelde.

In de verkiezing van de beste voetballer van dit seizoen eindigde Marcello Tucci op de 3e plek en keeper Jeroen Kloosterman werd 2e. Winnaar werd Mark Zwang die een jaar lang de Eelke Los Bokaal voor de beste speler van het seizoen 2018 -2019 mag koesteren.

Meer berichten