Het partnerschapsovereenkomst werd afgelopen week ondertekend.
Het partnerschapsovereenkomst werd afgelopen week ondertekend. (Foto: )

Partners Postillion Hotel en CJBD

Ondernemersplatform Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) tekende afgelopen week met Postillion Hotel Dordrecht een partnerschapsovereenkomst.

Regio - Voorzitter Harry Eskes en Residence Manager Wouter Noels tekenden de overeenkomst voorafgaand aan de Zomer BBQ van CJBD. "Op zoek naar een mooie plek voor onze ZomerBBQ, die we jaarlijks ergens anders houden, kwamen we bij Postillion in Dordrecht terecht", zegt voorzitter Harry Eskes. "Dat contact was direct warm en transparant. Feitelijk kwamen we op het juiste moment, want het hotel zocht opties om nieuwe contacten te leggen en meer naar buiten te treden. Eén en één was toen snel twee; of wellicht meer dan dat. Dit is een prachtige plek in een hectische omgeving. Met uitstekende flexibele werkplekken en goede vergaderzalen en ruim voldoende parkeerruimte. Kortom, zaken waar een kleine ondernemer soms behoefte aan kan hebben. Wij zijn heel blij met deze overeenkomst."
Wouter Noels, Postillion residence manager in Dordrecht: "Het CJBD blijkt een zeer actieve club. Met leuke mensen en dat is ook wat waard. Juist het feit dat wij vele flexplekken hebben en daar een soepel beleid kennen, maakt dat wij eigenlijk voor ondernemers 'op de juiste plek liggen'. Dit is exact de aansluiting die wij zoeken."

Meer berichten