Het Festijn gaat terug naar de Middeleeuwen

Foto:

Ook dit jaar organiseert de Stichting Vakantiebesteding Zwijndrecht het Festijn. Van 19 t/m 23 augustus waan je je in de Develhal in de Middeleeuwen. Ridders en jonkvrouwen, kastelen en paarden zorgen voor een avontuurlijke week met leuke spelletjes en activiteiten.

Het Festijn is voor alle kinderen van de Zwijndrechtse en Heerjansdamse basisscholen uit de groepen 2 t/m 8 (5 t/m 12 jaar). Vanaf 09.45 uur kan je je inschrijven. Aanvang dagelijks om 10.00 uur. Om 15.00 uur is het afgelopen en ga je weer naar huis. Tussen de middag eten in de sporthal, vergeet geen eten mee te nemen. Drinken wordt verzorgd. Op woensdag krijg je patat van Verhage dus dan hoef je helemaal niets mee te nemen. 

In de ochtend ben je in de sporthal. Hier is van alles te doen. Het grote springkussen staat op. Er kan worden geknutseld en gekleurd. Kinderen worden geschminkt of spelen op de WII. Achterin de hal wordt gevoetbald of iets anders aan sport gedaan. Kortom …. volop sport- en spelplezier! Tussendoor krijg je ook regelmatig drinken en natuurlijk iets lekkers te snoepen. Om 12.00 uur wordt er gezamenlijk gegeten. Je eet dan met je groepje aan een tafel. Even een rustmomentje. Als de boterhammen zijn verorberd en de drinkbekers zijn leeg ga je naar buiten het park in voor een leuk spel. Er is ook een stormbaan (groot luchtkussen) dus spektakel genoeg.

Het Festijn vindt plaats in de Develhal, Parklaan 5 in Zwijndrecht. U kunt uw kind met de fiets of auto brengen. Het is ook mogelijk om uw kind gratis met de Festijnbus te laten gaan die door heel Zwijndrecht rijdt en de kinderen ophaalt en na afloop weer thuis brengt. De haltes en tijden vindt u een week voor de Festijnweek op facebook: Festijn Zwijndrecht

Een dagkaart kost 5 euro. Dit bedrag is zo laag dankzij subsidie van de gemeente Zwijndrecht. Voor kinderen die de hele week willen komen is er een weekkaart. Deze kost maar 15 euro. Meer informatie vind je op facebook: Festijn Zwijndrecht. Vragen? Stuur een e-mail naar: festijnzwijndrecht@gmail.com


 

Meer berichten