Nieuwe reeks Koffie met...bibliotheek Walburg

Curatoren Eefje Zalm en Teuntje van de Wouw bij het werk Theodora Maria(2019) van Marielin Simons. Foto: Michiel Grootendorst.
Curatoren Eefje Zalm en Teuntje van de Wouw bij het werk Theodora Maria(2019) van Marielin Simons. Foto: Michiel Grootendorst. (Foto: )

Vanaf woensdag 4 september start de bibliotheek weer met de wekelijkse Koffie met...ochtenden, waarbij het draait om ontmoeting, het delen van kennis en het drinken van een kopje koffie of thee.

ZWIJNDRECHT - Teuntje van de Wouw van Bergarde Galleries in Heerjansdam opent het seizoen met "Kunst in de natuur! Over de landart wandeling Playground". Een bloeiende appelboom in juni, een vreemd hooidier langs de weg en een witte piramide in het groen. Oplettende passanten hebben de kunstwerken van de landart tentoonstellingPlayground al gezien. Tot november vloeien kunst en natuur samen op landgoed Het Buitenland in Heerjansdam. Tijdens een wandeling van ongeveer 2 kilometer ontdek je drieëndertig kunstwerken die allemaal op speelse wijze een plek in het landschap hebben gevonden. Het project is een initiatief van Bergarde Galleries. Tijdens deze koffie met... neemt Teuntje van de Wouw je mee in de wonderlijke wereld vanPlayground. Teuntje is curator bij Bergarde Galleries en ontwikkelde samen met haar collega Eefje Zalm de landart wandeling. Ze geeft een kijkje achter de schermen. Wat komt er kijken bij de organisatie van een groot kunstproject? Daarnaast neemt ze je mee over het landgoed en de fantastische kunstwerken.

Locatie: Bibliotheek Walburg Norderstedtplein 8. Datum en tijd: woensdag 4 september 10.30 - 12.00 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden