Fotoclub Zwijndrecht houdt een open dag en introductieavond.
Fotoclub Zwijndrecht houdt een open dag en introductieavond. (Foto: )

Open dag en introductieavond bij jubilerende Fotoclub Zwijndrecht

Stel je kunt aardig fotograferen. Je vrienden waarderen je foto's en zelf krijg je er steeds meer plezier in. Na een tijdje ontdek je dat de groep waarmee je je hobby deelt wel erg klein is en snel tevreden. Je realiseert je dat je anderen nodig hebt om verder te groeien en gestimuleerd te blijven. Dat is het moment om eens te overwegen om lid te worden van een fotoclub.

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 14 september organiseert Fotoclub Zwijndrecht een open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Op maandagavond 16 september is er voor geïnteresseerden een introductieavond, aanvang 20.00 uur. Verder start het expositie seizoen weer. Tot en met mei is er elke maand een nieuwe foto expositie te bezichtigen.

Jubileum expositie 60 jaar

Fotoclub Zwijndrecht is op 7 september 1959 opgericht en viert deze maand dus zijn zestig jarig bestaan. Speciaal voor deze gelegenheid is er een expositie te zien met het thema 'fotografische ontwikkeling'. Daarvoor hebben de leden twee foto's ingeleverd. Een foto uit de beginperiode en een recente foto eventueel vergezeld van een stukje tekst. Deze toelichting omschrijft hoe de ontwikkeling is verlopen tussen de twee foto's of hoe de fotoclub heeft bijgedragen in de mens achter de fotograaf. Er is werk te zien van 48 deelnemers. Dat het resultaat zeer divers is komt door het feit dat geen mens hetzelfde is en fotografie een erg persoonlijke beleving is. Daarnaast lopen de lidmaatschapsjaren van de deelnemers van 51 jaar tot 1 jaar sterkt uiteen wat mooi bijdraagt aan de diversiteit van het geëxposeerde werk. Een mooie gelegenheid om een breed spectrum van de fotoclub en fotografie te bewonderen. Er zijn altijd enthousiaste leden aanwezig die een toelichting kunnen geven.

Praktische informatie

Locatie: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg). De fotogalerie is geopend op zaterdag 14, 21 en 28 september van 11.00 uur tot 16.00 uur. Toegang gratis. Voor meer informatie over de club zie de website en de Facebookpagina.

fotoclubzwijndrecht.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden