Het Historisch Genootschap Heerjansdam organiseert weer haar jaarlijkse expositie en de presentatie van het Jaarboek (Foto: PR)
Het Historisch Genootschap Heerjansdam organiseert weer haar jaarlijkse expositie en de presentatie van het Jaarboek (Foto: PR) (Foto: )

Expositie Historisch Genootschap Heerjansdam

Heerjansdam - Het Historisch Genootschap Heerjansdam organiseert weer haar jaarlijkse expositie en de presentatie van het Jaarboek 2019. De expositie staat in het teken van zestig jaar Gemeentehuis Heerjansdam en haar bewoners; ook wel 'het glazen huis' genoemd.

De presentatie en de expositie wordt gehouden in de historische Dorpskerk aan de Molenweg op vrijdag 4 oktober, 19.00-21.00 uur en op zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 14.00 uur. Het Jaarboek thuisbezorgen bij alle vrienden is duur. Daarom worden de ruim zeshonderd vrienden en donateurs van het Historisch Genootschap gevraagd het nieuwe Jaarboek 2019 voor zichzelf en voor anderen af te halen. Bent u nog geen Vriend maar toch belangstelling heeft in de Heerjansdamse geschiedenis in de ruimste zin, kom gerust langs. Vanwege de presentatie van het jaarboek en de expositie in de Dorpskerk vervalt de openstelling op de aanstaande zaterdag in het clubgebouw aan de Vlasakkers. De jaarlijkse Nieuwsbrief van het historisch genootschap zal volgende week huis aan huis in Heerjansdam worden verspreid. www.historisch-genootschap-heerjansdam.nl

Meer berichten