Burgemeester Van der Loo luisterde aandachtig naar de uitleg (Foto: PR)
Burgemeester Van der Loo luisterde aandachtig naar de uitleg (Foto: PR) (Foto: )

Burgemeester mee in buurtbus

Zwijndrecht - Burgemeester Hein van der Loo van Zwijndrecht maakte vorige week dinsdag kennis met de buurtbuzz 717 en reed een rondje mee door Zwijndrecht en Heerjansdam. Voor deze gelegenheid was Joop Wiekeraadt van het Historisch Genootschap Heerjansdam ingestapt om een en ander uit te leggen over de historie van Heerjansdam en Zwijndrecht. De burgemeester was blij verrast met de informatie die hij kreeg en het bezoek aan de Kijfhoekkerk.

Buurtbus 717 rijdt volgens een vaste dienstregeling van Qbuzz tussen Heerjansdam, Zwijndrecht en Barendrecht. In Zwijndrecht komt de buurtbus langs Winkelcentrum Oudeland, het Albert Schweitzerziekenhuis, winkelcentum Walburg, de Ringdijk (halte Waterbus) en het NS station. In Barendrecht rijdt de buurtbus langs het winkelcentrum Middenbaan en het NS-station.

Op werkdagen rijdt de bus van 07.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Vrijwilligers welkom

De buurtbus wordt door vrijwilligers gereden. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Gemiddeld rijdt u twee keer maand een dienst van vier uur. Heeft u interesse? Kijk voor meer informatie op: www.buurtbusheerjansdam.nl of neem contact op via albert.abee@hetnet.nl

Meer informatie over de dienstregeling kunt u vinden op: https://www.qbuzz.nl

.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden