Foto:

Peuterochtend op de Tandem

Zwijndrecht - Van 14 tot en met 18 oktober zijn er op daltonschool Tandem elke ochtend peuterochtenden. Alle peuters die op de Tandem een kijkje willen nemen, zijn met hun ouders van harte welkom tussen 10.30 uur en 11.30 uur. De peuters mogen dan meedoen met de kinderen van groep 1/2 en kunnen op die manier eens ervaren hoe dat nu is: een kleuter zijn! In de klas wordt er hard gewerkt aan het thema 'Onder water' de peuters mogen net als de kleuters een werkje maken en luisteren naar het voorleesverhaal van de juf.

In de kleuterklas kunnen de peuters en kleuters kiezen uit verschillende activiteiten zoals kleuren, knutselen en kunnen ze zelfs een Engelse les volgen. Op zo'n manier dat de jongsten kunnen leren van de oudsten. De kleuters genieten er ook van als de peutertjes er zijn, zij zijn op school immers altijd het jongst en nu even niet! Spelenderwijs ervaren peuters het basisonderwijs en brengen kleuters hun kennis over. Meer dan genoeg ruimte is er om vrij te spelen. Zeker ook buiten op het mooie plein met de geweldige natuurtuin. Iedereen die een peuter in de leeftijd van 2 tot 4 jaar heeft, is van harte welkom om binnen te lopen. De ochtend begint om 10.30 uur en om ongeveer om 11.30 uur sluiten we af. Natuurlijk staat voor alle ouders/verzorgers koffie en thee klaar.

Voor vragen en aanmelding kunt u terecht bij Linda Kolinde (leerkracht groep 1/2), via email: linda.kolinde@ozhw.nl of per telefoon: 078-6123033.

Meer berichten