Kinderen kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met sport- en cultuur (Foto: PR)
Kinderen kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met sport- en cultuur (Foto: PR) (Foto: )

Toppie's Open Podium

Zwijndrecht - Toppie verzorgt het sport – en cultuurprogramma in Zwijndrecht en Heerjansdam en laat kinderen op een laagdrempelige manier hiermee kennismaken. Ook stimuleren en helpen ze kinderen te ontdekken wat ze leuk vinden, waar hun talent ligt en ontwikkelen dit verder. Ze geven ieder kind een kans om het beste in zichzelf naar boven te halen. Via de sport- en cultuurcoaches komen kinderen in contact met verschillende sporten en kunstvormen tijdens schooltijd, welke zij ook bij de lokale verenigingen en organisaties kunnen beoefenen.

Op 25 oktober tussen 10-16u vindt op de Balistraat 1 hét evenement in de herfstvakantie van Toppie Cultuur plaats : "Toppie's Open Podium @Balistraat". Deze dag staat in het teken van presentaties en optredens op het gebied van theater, dans en beeldende vorming, hier kunnen alle basisschoolkinderen uit Zwijndrecht zich voor inschrijven om hun talent te laten zien. Daarnaast zullen er diverse workshops gegeven worden waarbij je kennis kunt maken met de verschillende organisaties waarmee Toppie samenwerkt. Alle leerlingen die meedoen aan de workshops, zullen dit ook op het podium laten zien.

Het programma ziet er als volgt uit;

Workshop 4 kids is aanwezig van 11:00 – 15:00 uur. Zij gaan met de kinderen snailmails maken en aan de slag met Foamklei.

Van 10:30 – 11:30 Dansworkshop. Van 11:30 – 12:30 Theaterworkshop. Van 13:30 – 14:30 Dansworkshop en Theaterworkshop.

De optredens op het open podium starten vanaf 15:00 uur en we ronden de middag om 16:00 uur af.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en leerlingen kunnen zich via 'evenmenten' inschrijven op de vernieuwde site van Toppie www.zwijndrecht.doemeemettoppie.nl

Meer berichten