De Buurtmaaltijden worden heel erg gewaardeerd (Foto: PR)
De Buurtmaaltijden worden heel erg gewaardeerd (Foto: PR) (Foto: )

Buurtmaaltijden in het Badhuis

Zwijndrecht - Tijdens de buurtmaaltijd gonst het in het Badhuis. Er wordt bijgepraat en gesmuld. Als u binnenkomt tussen 17.30 en 18.00 uur wordt er een drankje geschonken. Om 18.00 uur wordt de maaltijd gezamenlijk gestart, daarna wordt er tot 19.30 uur gesmuld.

De buurtmaaltijd op de derde donderdag van de maand is op donderdag 17 oktober. Kosten € 3,50 per persoon. Graag tot uiterlijk dinsdag 15 oktober opgeven als u mee wilt eten via tel. 078 7850503 of e-mail: badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl of in het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2, tijdens de openingstijden.

Het bijzondere aan de maaltijd op de vierde donderdag van de maand is, is dat deze gratis wordt aangeboden aan een ieder die zich in een moeilijke financiële situatie bevindt. Het bezoekersaantal groeit, maar er is nog meer plaats, dus weet u welkom! Graag even aanmelden van te voren, uiterlijk dinsdag 22 oktober via tel. 078 7850503 of e-mail: badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl of in het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2, tijdens de openingstijden.

Kijk voor andere activiteiten van het Badhuis op www.badhuis-zwijndrecht.nl of facebook.com/badhuiszwijndrecht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden