SDW nummer één preventiebedrijf voor het Politiekeurmerk in Nederland!

SDW heeft in 2019 van alle Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)-bedrijven in Nederland de meeste certificaten uitgereikt. Dat was voor het CCV, de organisatie die landelijk de PKVW-certificaten verleent, reden SDW te feliciteren met een bos bloemen en een politiekeurmerktaart voor het gehele personeel.

Regio - SDW heeft in 2019 905 woningen volgens het Politiekeurmerk Veilige Woning (her)beveiligd. Onderzoek heeft uitgewezen dat de kans op inbraak met 90% wordt verkleind door deze PKVW beveiliging. Een keurmerk van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid staat voor kwaliteit.

SDW verricht veel van deze inbraakpreventiewerkzaamheden in opdracht van en in samenwerking met woningcorporaties, gemeente Rotterdam, politie, stadsmariniers en diverse aannemers.

Dat SDW als maatschappelijke organisatie en SROI partner, gericht op het creëren van werkgelegenheid, hiermee ook nog veel banen realiseert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maakt het extra bijzonder en feestelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden