Inzameling DE-koffiepunten voor de Voedselbanken groot succes

Op dinsdag 11 februari 2020 werd een record aantal pakken koffie aangeboden aan Voedselbanken Nederland. In de decembermaand zamelen de Nederlandse Lionsclubs D.E-waardepunten in, die door Douwe Egberts worden verzilverd voor pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken in Nederland. Nog nooit moest de koffiebrander zoveel pakken koffie leveren. Totaal werden er 95.294.127 punten opgehaald door de gezamenlijke Lionsclubs Nederland; goed voor 134.000 pakken koffie.

Zwijndrecht/Hendrik-Ido-Ambacht - Door Lions Swindregt Were werden ruim 410.000 punten geteld; goed voor 918 pakken koffie (326 voor Voedselbank HI Ambacht en 592 voor Voedselbank Zwijndrecht).

Deze inzameling was niet te realiseren zonder de bewoners van Zwijndrecht en H.I. Ambacht, de supermarkten AH-Walburg Zwijndrecht, MCD winkelcentrum-Noord, AH-Reeweg H.I. Ambacht, Jumbo Van Daalhuizen in Schoof, Plus Louwersplein en Plus Volgerlanden die de ruimte ter beschikking stellen om de inzameldozen te plaatsen.

De Lions Swindregt-Were wil iedereen bedanken voor het sparen en inleveren van de DE koffie punten. Zij hoopt dat er weer flink gespaard wordt zodat zij het record kan evenaren of liever verbeteren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden