Specsavers Zwijndrecht overhandigt cheque aan Stichting Graag Gedaan

  Voor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop weer een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor Specsavers Zwijndrecht was dit in 2019 Stichting Graag Gedaan, waarvoor € 1064,06 is gespaard. Deze week overhandigden de medewerkers van de winkel de cheque aan Stichting Graag Gedaan.

Zwijndrecht - Bram Amrhar, retailpartner van Specsavers Zwijndrecht: "Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij."

De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Sinds de oprichting van de stichting is er al ruim 2,5 miljoen euro aan zo'n 1.500 doelen gedoneerd. www.stichtingspecsaverssteunt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden