Foto:

Ontdek de virtuele vestiging van Bibliotheek AanZet

De gezondheid van de bezoekers en medewerkers staat voor de Bibliotheek AanZet bovenaan. Daarom zijn alle fysieke vestigingen gesloten t/m 5 april. Maar de bibliotheek vindt het ook belangrijk dat iedereen in deze tijd toegang blijft houden tot onze collectie. Dus wil je blijven lezen én leren? Dat kan! De virtuele vestiging is 24 uur per dag geopend voor leden.

Zwijndrecht/Heerjansdam - Als lid van de bibliotheek kun je kiezen uit meer dan 28.000 e-books en bijna 4000 luisterboeken. Ook heb je toegang tot de kennisbank met onder andere (prenten)boeken voor kinderen, voorleesfilmpjes, oefeningen voor Cito en andere toetsen, trainingen voor het theorie-examen en het Financieel Dagblad. Neem snel een kijkje op debibliotheekaanzet.nl/virtuele-vestiging voor het volledige aanbod en meer informatie over het krijgen van toegang.


Nog geen lid van de bibliotheek?
Het online aanbod is alleen beschikbaar voor leden van de Bibliotheek AanZet. Ben je nog geen lid? Dan is dit hét moment om lid te worden. Zo krijg je volledige toegang tot de e-books, luisterboeken en andere online diensten. Er zijn betaalde en gratis abonnementen. Voor elk wat wils. Inschrijven kan online via debibliotheekaanzet.nl/lid-worden.

Vragen?
Op debibliotheekaanzet.nl/klantenservice vind je antwoord op tientallen vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice via service@debibliotheekaanzet.nl of 078 620 55 00. Ze zijn beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De bibliotheek hoopt iedereen zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen in een van de vestigingen. Tot die tijd wil zij iedereen veel gezondheid en lees- en leerplezier wensen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden