Foto:

Scotch brengt vreugde aan huis met de Scotch Serenade Service

Dordtse partyfolkband Scotch trakteert de inwoners van regio Dordrecht op  muzika le bezoek jes onder de naam Scotch Serenade Service.  Op z aterdag 21 maart  rijdt de band op verzoek  van deur tot deur om inwoners van de Drechtsteden  te v erblijden met  hun  vrolijke  melodieën. Op deze manier  hoopt de band  een beetje vreugde te brengen tijdens  de Coronacrisis.

Regio - De maatregelen tegen de verspreiding van het virus zijn de leden van Scotch niet in de zwart wit gestreepte kleding gaan zitten. Meerdere optredens en evenementen, waaronder De Barre Tocht van 28 maart, zijn afgelast of verplaatst. Gelukkig kun je het aan Scotch overlaten om van de nood een deugd te maken, en daar is dit initiatief een goed voorbeeld van. Waar ze normaal de festivals en clubpodia onveilig maken, staan ze deze zaterdag bij jou voor de deur of onder je balkon. Met Keltisch geïnspireerde melodieën vermengd met Balkan invloeden maakt de zeskoppige band er gegarandeerd een feestje van. Mocht het niet lukken om de band zaterdag te zien dan mag je vast Wantijpop in je agenda zetten. Scotch speelt deze editie een thuiswedstrijd op het hoofdpodium.

De Scotch Serenade Service start om 14:00 uur en gaat door zolang het gezellig is. De serenades - die uiteraard op gepaste afstand worden gegeven - zijn gratis en aan te vragen via de Facebook- en Instagrampagina van Scotch The Band.

Facebook.com/scotchtheband

Insta @scotchtheband

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden