Foto: Picasa

Online concert in de Bethelkerk

Vrijdag 3 april wordt er een online concert live uitgezonden in de Bethelkerk te Zwijndrecht. Drie bekende musici spelen een afwisselend programma met liederen van Passie en Pasen, maar ook andere graag gehoorde melodieën. Aan dit concert werken mee het trompetduo Arjan & Edith Post en organist André van Vliet. 

Zwijndrecht - Het concert wordt vanuit de Bethelkerk te Zwijndrecht live uitgezonden via kerkomroep.nl. Vervolgens zoekt men op plaatsnaam: “Zwijndrecht” en op kerk: “Bethelkerk”. Ook wordt het concert ook live uitgezonden via de Facebookpagina van Leen Koster (koster van de Bethelkerk). Het concert duurt ongeveer een uur en begint om 20.00 uur. Mocht u vrijdagavond niet in de gelegenheid zijn om te kijken, kunt u later via Kerkomroep.nl het concert nog terugkijken. 

Door de Coronacrisis zijn alle concerten en optredens geannuleerd, maar door middel van deze online concerten, kunnen deze musici toch voor u optreden en – in deze tijd van zorgen en onzekerheid -u laten genieten van prachtige en bemoedigende muziek. 

Kaartverkoop of een collecte is uiteraard niet mogelijk bij deze online concerten, maar u kunt wel een donatie doen, die de kerk, mede namens de musici van harte bij u aanbevelen. Op Facebook en op internet is daar een handige link voor gemaakt. Maar u kunt uw bijdrage ook storten op rekeningnummer NL12 ABNA 0848241967 t.n.v. L. Koster onder vermelding van “concert trompet en orgel”. Voor vragen kan men contact opnemen met Leen Koster, telefoon 06-28571581 of leenkoster53@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden