Speciale uitzending ATOS Radio omtrent het Coronavirus

Zaterdag 11 april 2020 is er een speciale radio uitzending te horen omtrent het Coronavirus. Vorige week zijn de maatregelen die van kracht waren verlengd tot en met 28 april. Dit heeft grote invloed  op  vrijwel alle sectoren in de maatschappij. 

Zwijndrecht - In het speciale programma “ATOS Verbindt” dat deze zaterdag tussen 16.00-21.00 uur wordt uitgezonden op ATOS Radio, zullen diverse sectoren aan het woord komen. Hoe treft bijvoorbeeld het Coronavirus de wereld van de muziekartiesten, de theaters, evenementen, zorgsector en scholen. Merel van der Laan en Bram de Waard zullen tijdens deze vijf uur durende uitzending mensen van deze sectoren aan het woord laten om hun verhaal te doen.

Heb jij zelf een verhaal dat je graag wilt laten horen aan de inwoners van Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht of wil je een nummer aanvragen voor een dierbare die alleen is, die je wilt steunen of bemoedigen? Stuur dit op naar redactie@atosrtv.nl met je telefoonnummer en wellicht hoor jij jouw nummer tijdens de uitzending.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden