Eindelijk kan er door de jeugd getennist worden bij tennisvereniging DDH. Ook door niet-leden. (Foto: pr)
Eindelijk kan er door de jeugd getennist worden bij tennisvereniging DDH. Ook door niet-leden. (Foto: pr) (Foto: )

Tennisvereniging DDH start jeugdtennis

Zwijndrecht - Na de 'coronastop' is er op vrijdag 1 mei voor het eerst weer getennist door de jeugdleden van tennisvereniging De Drie Heugels (DDH).

Als een van de eerste clubs in de regio heeft de DDH- jeugdcommissie een 'corona-Plan van Aanpak' goed kunnen laten keuren door de gemeente Zwijndrecht. Belangrijk is dat de jeugd tot en met 12 jaar weer samen kan sporten en de jeugd van 13 tot 18 jaar op de 1,5 meter afstand met elkaar de tennisbaan op kan. Dit gebeurt onder toezicht van de 'corona-verantwoordelijke' van DDH, die zorgt voor de veiligheid en de hygiëne op het tennispark volgens het protocol wat voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.

In deze voor de jeugd ook bijzondere tijd heeft het bestuur van DDH besloten met tennisschool Sportsteam Tennis een aantrekkelijke aanbieding te doen. De jeugd, ook die niet lid zijn, kunnen aangemeld worden voor drie tennislessen in groepsverband voor 12,50 euro. Aanmelden of informatie is vanaf heden mogelijk bij ddh@sportsteamtennis.nl. Ook voor het laatste DDH-nieuws over Park Open voor Jeugd/onder bepaalde voorwaarden: www.ddh-tennis.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden