Foto:

Kaartenactie voor ouderen

Om de ouderen in verpleeg- en verzorgingstehuizen in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en in de regio een hart onder de riem te steken, is Kimm Mulder een kaartenactie begonnen.

Zwijndrecht - Kimm Mulder noemt zichzelf ook wel 'Perkamentdichter'. Zij typt haar gedichten met oude typemachines op uniek perkamentpapier als cadeau voor iemand die je lief is of voor jezelf. Kimm: "Ik wilde heel graag zelf iets doen voor onze ouderen. Ik heb het gedicht 'Een groet' geschreven om mensen een hart onder de riem te steken en om ze te laten weten dat er door heel veel mensen in Nederland aan hen wordt gedacht. Ik ben begonnen met de verspreiding van 200 kaarten in Zwijndrecht. De reacties waren echter zo hartverwarmend, dat er inmiddels al bijna 2500 kaarten zijn verstuurd naar ouderen in verpleeg/verzorgingshuizen en naar ouderen die nog zelfstandig wonen. Na een bericht op mijn facebookpagina zijn er zelfs meerdere pakketten met Perkamentdichterpost verzonden naar verpleeghuizen buiten de Drechtsteden."

Deze actie steunen om nog veel meer kaarten naar ouderen in Nederland te kunnen sturen? Stuur een mail naar Kimm Mulder via kimm@perkamentdichter.nl voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden