Foto:

Bevrijdingsdag met Gerrit Jansen bij De IJsvogel

Zwijndrecht - Dat het een bijzondere bevrijdingsdag zou worden, dat zag iedereen al enkele weken aankomen vanwege de coronacrisis.

Maar een bijzondere dag was het zeker op het IJsvogelplein in Zwijndrecht.

Ondanks alle beperkingen waar wij mee te maken hebben, heeft Gerrit Jansen een bevrijdingsoptreden verzorgd voor bewoners van woonzorgcomplex De IJsvogel.

Bewoners die al weken binnen zitten hebben voor de ramen (op afstand) gekeken en geluisterd naar accordeonmuziek van Gerrit Jansen.

Bewoners van De IJsvogel (Swinhove Groep) hebben ondanks alle beperkingen die momenteel gelden toch kunnen genieten van een mooie dag die in het teken stond van 75 jaar bevrijding.

In de ochtend hebben zij genoten van een heerlijk gebakje wat aangeboden is door Comité 4 en 5 mei in samenwerking met de gemeente Zwijndrecht en bakkerij Van der Spoel.

Na een uitgebreide lunch en een uurtje rust kwam in de middag Gerrit Jansen een optreden verzorgen.

Vele bekende vooral Nederlandstalige liederen kwamen voorbij.

"Wij zijn de accordeonist zeer dankbaar dat hij op deze dag zijn medewerking heeft willen verlenen en er mede verantwoordelijk voor is geweest om er een succesvolle dag van te maken", vertelt Michel Herremans, medewerker gastvrijheid van Brasserie De IJsvogel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden