Zesde 'ATOS Verbindt' over Roparun 2020

Zesde 'ATOS Verbindt' over Roparun 2020

ZWIJNDRECHT – Na een succesvolle vijfde uitzending van het programma 'ATOS Verbindt' over de zorg, is op zaterdag 16 mei het volgende deel van deze serie te horen. Deze keer staat de Roparun centraal.

In de uitzending komen diverse Roparun teams uit de regio en verder het land in aan het woord. Hoe zijn de teams eronder dat de Roparun dit jaar niet doorgaat?, Gaan de teams zich op een alternatieve wijze inzetten? En zijn ze al in voorbereiding voor de editie van 2021? Naast de Roparun teams hoor je ook de verhalen van een aantal doorkomsten. De uitzending is van 15.00 tot 21.00 uur te horen en te zien bij ATOS RTV. Het zesde deel van 'ATOS Verbindt' wordt gepresenteerd door Bram de Waard en Roparun team Sterk Staaltje teamcaptain Marco Essenberg.

Naast dat je ATOS Verbindt via de radio kan beluisteren, is de uitzending ook te volgen via de ATOS TV. Na afloop is de uitzending terug te luisteren via de website van ATOS RTV. "Heb jij zelf een verhaal dat je graag wilt laten horen aan de inwoners van Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht of wil je een nummer aanvragen voor een dierbare die alleen is, die je wilt steunen of bemoedigen? Stuur dit op naar redactie@atosrtv.nl met je telefoonnummer."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden