De Kledingbank Zwijndrecht opent zijn deuren weer. (Foto: pr)
De Kledingbank Zwijndrecht opent zijn deuren weer. (Foto: pr) (Foto: )

Kledingbank Zwijndrecht weer open

Zwijndrecht - Vanaf nu is de Kledingbank in Zwijndrecht weer op de normale tijden geopend. Ingeschreven klanten kunnen weer zonder een afspraak te maken hun garderobe aanvullen voor het zomerseizoen. Nog niet ingeschreven personen die denken voor de Kledingbank in aanmerking te komen kunnen zich melden bij de sociale instanties waarna ze kunnen worden doorverwezen.

Alle maatregelen van het RIVM zullen worden opgevolgd, wat betekent dat er slechts drie klanten tegelijkertijd in de winkel worden toegelaten, om drukte te vermijden. Daarnaast mag er maar één persoon van een gezin komen. De klanten krijgen voor hun handen desinfecterende gel bij binnenkomst en kunnen ervoor kiezen een mondkapje te dragen. Als het druk is wacht men even buiten de winkel. Als iemand uit het gezin ziek is wordt verzocht het bezoek aan de winkel uit te stellen.

Er is een grote voorraad kleding, met dank aan alle mensen uit Zwijndrecht en omgeving die kleding hebben gebracht. Ook hebben een paar jonge vrijwilligers zich gemeld om te helpen bij de klanten en het sorteren van de kleding.

Om eventuele wachtrijen te voorkomen heeft d e Kledingbank de openingstijden veranderd: op dinsdag en donderdag gaan de deuren al om 10.00 uur open voor de klanten, op woensdag om 13.30 uur. Om 16.00 uur gaan de deuren weer dicht. Deze tijden gelden ook voor het afgeven van kleding.

Vanaf zaterdag 6 juni is het onderdeel 'Second Hand' elke zaterdag open. Dat betekent dat iedereen kan komen om voor kleine prijsjes kleding aan te schaffen. Met de opbrengst is de Kledingbank in staat twee maal per jaar nieuw ondergoed voor kinderen in te kopen. De openingstijden voor de zaterdagverkoop zijn van 10.00 tot 13.00 uur. Het adres van de Kledingbank is: Sumatralaan 60 in Zwijndrecht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden