Foto: Picasa

Derde online concert Bethelkerk: muzikale wereldreis

Zwijndrecht - Het derde online concert vanuit de Zwijndrechtse Bethelkerk wordt op vrijdag 12 juni uitgezonden via YouTube. De twee vorige uitzendingen zijn massaal bekeken en er kwamen vele enthousiaste reacties binnen. Vandaar dat ook deze keer dezelfde musici medewerking verlenen, namelijk trompettisten Arjan en Edith Post, organist André van Vliet en bariton Bart Mijnster. Het thema is deze keer: 'een muzikale wereldreis'.

Velen kunnen dit jaar niet op vakantie naar het buitenland, daarom biedt de Bethelkerk een muzikale wereldreis aan. Melodieën uit diverse landen staan op het programma, zoals een Franse chanson door Bart Meinster, een Italiaanse medley van componist Ennio Morricone, een orgelsolo van André van Vliet uit Nederland, een medley van Abba uit Zweden en een medley over bekende Israëlische liederen. Er is gekozen voor een zeer gevarieerd repertoire.

De uitzending begint vrijdag 12 juni om 20.00 uur en is te zien op het YouTube kanaal van Leen Koster6822445. Er wordt een digitale collecte gehouden, via banknummer NL 24 INGB 0002437489 onder vermelding van 'wereldreisconcert 12juni 2020'.

Door de crisis zijn alle concerten die de musici in 'normale tijd' geven weggevallen en daarom wordt een donatie dan ook enorm op prijs gesteld! Bel voor meer informatie met Leen Koster, 06-28571581 of mail leenkoster53@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden