Beelden van de gehuldigde teams op zaterdag 6 juni. (Foto's: pr)
Beelden van de gehuldigde teams op zaterdag 6 juni. (Foto's: pr) (Foto: )

Albatrossers sluiten bijzonder seizoen af

Zwijndrecht - Zelfs een verfrissende hagelbui die het veld wit kleurde weerhield korfbalvereniging ckv Albatros in Zwijndrecht er zaterdag niet van om hun seizoen afsluiting te houden.

Voor veel teams betekende dat veel lol en gekke spelletjes, voor andere teams lekker een partijtje spelen en voor sommige zelfs een heuse kampioenshuldiging. Hoewel de standen van de zaalcompetitie doorgestreept werden, was een tiental Albatrosteams dicht bij de titel en was het abrupte einde van de competitie in maart behoorlijk zuur. Er werden dus alsnog bekers, taart en rozen uitgedeeld en kleine feestjes op 1,5 meter afstand gevierd.

De komende weken wordt er nog volop doorgetraind en mochten de versoepelingen doorzetten, staan er wellicht nog wat activiteiten in juli op het programma.

De technische blokken zijn druk met de teamindelingen voor het komende seizoen en proberen ook het trainerskorps op sterkte te krijgen. Een behoorlijke uitdaging aangezien Albatros met zo'n 38 teams aan de veldcompetitie 2020-2021 gaat deelnemen.

Het kriebelt natuurlijk enorm, want na drie maanden zonder wedstrijden willen de korfballers heel graag weer het veld in.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden