Foto:

Asiel zoekt voor veel vogels een nieuw plekje

Regio - Deze week zetten we niet één dier in het zonnetje, maar een hele bubs vogels. Het is momenteel erg druk op de vogelafdeling van dierenasiel Louterbloemen. Het is een gezellige boel met al dat gefluit door elkaar heen.

Joppie is een gezellige Agapornis. Hij is ontzettend nieuwsgierig en houdt alles in de gaten wat je doet. Pip is de rustigste van het stel. Het is een kanarie en we denken dat het een vrouwtje is omdat we haar nog niet hebben horen zingen. Donnie is een Kakariki. Deze vogels zijn ontzettend intelligent en houden wel van een beetje een uitdaging. Ook zijn het vogels die echt een maatje moeten hebben. Als laatste het koppel Tetter en Pietertje. Deze twee Agapornissen verblijven nu het langst van allemaal en zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe baas die ze gezelschap kunnen houden.

Voor al onze vogels geldt dat we ze alleen plaatsen bij soortgenootjes. Behalve Tetter en Pietertje want dit is al een stelletje.

Interesse in een van deze fladderaars? Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over onze vogels of onze andere asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas of neem contact op met het dierenzorgcentrum via 078-6137902.

Helpt u meebouwen aan de nieuwbouw? Ga naar https://louterbloemen.nl/bouw-mee/ voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden