Foto:

FC Nike en FC Toernooi winnaars Groote Lindt 'Open'

Zwijndrecht - Tijdens de reguliere zaterdagtraining werd er zaterdag 6 juni gespeeld om de winst in het Groote Lindt 'Open'. Alle jeugdspelers van Groote Lindt tot en met 12 jaar waren uitgenodigd om deel te nemen. Aangevuld met niet-leden stonden in totaal 80 spelers op het veld op sportpark Bakestein.

Na sportieve trainingswedstrijden ging de winst uiteindelijk naar FC Toernooi (8 en 9 jaar) en naar FC Nike (10, 11 en 12 jaar). FC Toernooi was duidelijk het sterkste trainingsteam met de volle 12 punten.

FC Beltona maakte uiteindelijk drie doelpunten te weinig en moest de winst overlaten aan FC Nike. De latje-trap competitie werd, bij de 8-9 jarige, gewonnen door FC Kleedkamer en FC Bestuurskamer (beide zes punten) en door FC Beltona met 19 punten bij de 10-12 jarigen.

Zaterdag 13 juni krijgt het Groote Lindt 'Open', tijdens de zaterdagtraining, een vervolg voor de leeftijden 13 tot en met 18 jaar. Er zal vanaf 12.00 uur worden gespeeld met de trainingsvorm 5 tegen 5 op een kwart veld. Ook hiervoor zijn niet-leden welkom alleen vooraf aanmelden is noodzakelijk via info@grootelindt.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden