Deelnemers aan de kindervierdaagse Noorderdiep. (Foto: Elsbeth Rabenort)
Deelnemers aan de kindervierdaagse Noorderdiep. (Foto: Elsbeth Rabenort) (Foto: Elsbeth Rabenort)

Tóch een vierdaagse!

Zwijndrecht - Wachten op de avondvierdaagse in 2021 wilden Jinthe den Boer (12) en Fleur Schenkel (9) niet en dus besloten ze om een eigen Vierdaagse te organiseren voor alle kinderen uit hun straat. Na een middag druk knutselen waren de uitnodigingen en intekenlijst klaar en kon de poster in de straat, Noorderdiep, worden opgehangen.
Nu was het wachten hoeveel kinderen op Pinksterzondag zouden komen. Dat waren ze bijna allemaal, zodat er elke middag een leuke groep kinderen was, die hard zingend meeliep door de straten van de wijk Walburg. Veel kinderen hadden zelfs nog nooit eerder een Vierdaagse gelopen en vonden het hartstikke spannend. Isolde, de oudere zus van Jinthe, leidde de groep en zorgde elke dag voor een leuke en veilige route. En zoals het hoort, was er zelfs één middag langs de route een ijsje voor alle kinderen.
Woensdag 2 juni was de laatste dag en zoals bij een echte avondvierdaagse waren er natuurlijk snoepkettingen en bij de finish een door Jinthe en Fleur zelf gemaakte medaille voor alle kinderen! (Foto: Elsbeth Rabenort)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden