Foto: pr

Summer Soccer School bij Groote Lindt

Zwijndrecht - Door de coronacrisis is inmiddels duidelijk dat kinderen te weinig hebben bewogen of nog steeds te weinig bewegen. Groote Lindt wil haar maatschappelijke gezicht laten zien en organiseert daarom de gratis Summer Soccer School @Groote Lindt!

Vanaf maandag 22 juni t/m 15 juli kunnen alle kinderen geboren in de jaren 2007 t/m 2013 vier weken lang, geheel gratis deelnemen aan de Summer Soccer School @Groote Lindt op sportpark Bakestein,

Iedere maandag en woensdag van 18.00 tot 19.15 uur is er training voor jongens en meiden.

Iedere donderdag zijn er 'girls only' trainingen, speciaal voor meiden die graag met meiden onder elkaar willen trainen. Ook deze trainingen zijn van 18.00 tot 19.15 uur.

Deelnemers hoeven geen lid te zijn van Groote Lindt en ook vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Wel moeten iedereen in sportkleding komen en sport(voetbal)schoenen dragen. En bij warm weer een eigen bidon meenemen!

De Summer Soccer School @Groote Lindt staat onder leiding van ervaren enthousiaste jeugdtrainers van Groote Lindt. Het is een uitstekende manier om fit te blijven en kennis te maken met de voetbalsport en Groote Lindt. Er wordt gebruik gemaakt van diverse trainingsvormen waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende leeftijden.

Helaas is het (nog) niet mogelijk om als ouder de training te bekijken en moet iedereen zich houden aan het coronaprotocol van Groote Lindt. De kleedkamers zijn gesloten en er is geen gelegenheid tot douchen. De parkeerplaats vooraan bij de kantine is ingericht als een Kiss and Ride locatie. Daar kunnen de kinderen veilig worden afgezet en opgehaald. Bij het afzetten wordt er niet geparkeerd. Het complex zal om 18.15 de poort sluiten en vanaf 19.00 uur weer geopend en kan er geparkeerd worden, waarbij de ophalers wel in de auto moeten blijven.

Stuur voor meer informatie een mail naar: info@grootelindt.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden