STERK Ontruiming is een maatschappelijk verantwoord bedrijf dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft. (Foto: pr)
STERK Ontruiming is een maatschappelijk verantwoord bedrijf dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft. (Foto: pr) (Foto: )

STERK Ontruiming gestart in Drechtsteden

Van de redactie

STERK Ontruimingen is sinds januari in de Drechtsteden gestart met het ontruimen van woningen, bejaardenhuizen, schuren, garageboxen, zolders en bedrijfspanden. STERK maakt zich sterk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te trainen in het vak, zodat zij een grotere kans maken op de arbeidsmarkt. Hiervoor werkt STERK samen met Stichting Nieuwe Hoop en Stichting Ontmoeting.

Drechtsteden - "Het is eigenlijk een fantastische samenwerking", zegt Joshua Slot, mede-oprichter van STERK Ontruimingen. "Vanuit Nieuwe Hoop krijgen ze vaak de vraag of zij ook volledige woningontruimingen verzorgen maar dan moest Nieuwe Hoop helaas nee verkopen. Want als stichting kan Nieuwe Hoop niet alle spullen aannemen omdat zij dit moeten afvoeren en daar zijn vaak veel kosten mee gemoeid. Hierdoor blijft dan minder geld over om mensen te helpen."

Joshua: "Bij STERK halen we álles op en halen we zelfs de laatste spijker uit de muur. Dat maakt het verschil met de kringloop. Wij doneren de spullen die nog verkoopbaar zijn en de rest voeren we af via onze recyclingpartners."

Donaties

STERK wil graag MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) het bedrijf bouwen, niet alleen door het afval op een verantwoordelijke manier te scheiden en te recyclen maar ook door met mensen te werken met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast steunen ze ook het werk van Nieuwe Hoop met de donaties van spullen.

Kans

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor een fatsoenlijke prijs uw woning of ander object komt ontruimen? Geef ons en onze mensen dan een kans om door middel van onze uitstekende dienstverlening u te ontlasten en te ontzorgen.

Het werkgebied van STERK Ontruimingen zijn: de Drechtsteden en omstreken, de Alblasserwaard en omgeving en Rotterdam.

Ga voor meer informatie naar


www.sterkontruimingen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden