Weer meer activiteiten bij Diverz

Zwijndrecht - Diverz is blij te kunnen melden dat er weer meer mogelijk is naar aanleiding van de versoepelingen die per 1 juli in zijn gegaan. Voor de bezoeker van de accommodaties is dit natuurlijk goed nieuws. De organisatie start een nieuw hoofdstuk en gaat van de intelligente lockdown naar meer ruimte, maar wél met inachtneming van de regels. Daardoor is nog niet alles mogelijk.

Wat wel kan is het volgende: biljarten, Line Dance en activiteiten voor jongeren (buiten) gaan weer van start. Participanten-inloop, Taalles een Taalmaatjes kunnen weer wat ruimer worden opgezet. De Kidsclub kan weer van start, zoals het was voor de coronacrisis.

Daarnaast is het zo dat ook tijdens de zomerperiode de Diverz-accommodaties open blijven. Diverz gaat speciale zomeractiviteiten organisatie. Houd daarvoor de website www.diverz.info en de diverse sociale mediakanalen in de gaten.

Meer informatie over de actuele situatie? Neem dan contact op met het Belteam via 078-6206060. Dat nummer kan ook gebeld worden wanneer er behoefte is aan zomaar even een praatje of een andere vraag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden