Op de foto voorste rij van links naar rechts: de heer C. de Kreij, de heer C.J. Tak, burgemeester H. van der Loo, mevrouw M.J. Bredius-Van Witteloostuijn, mevrouw M.N. van Gelderen-Bier en de heer J.E. van Geloof.

Achterste rij van links naar rechts: de heer J. van Baren, mevrouw L. Schenkel-Bezemer, de heer A.W. den Boer, de heer A. Wisman, de heer R.P. Scheelbeek, mevrouw A.G. Verhoeven, de heer P.J. van der Pluijm, de heer C.J.J. Tubbing en de heer O.A. Stam.
Op de foto voorste rij van links naar rechts: de heer C. de Kreij, de heer C.J. Tak, burgemeester H. van der Loo, mevrouw M.J. Bredius-Van Witteloostuijn, mevrouw M.N. van Gelderen-Bier en de heer J.E. van Geloof. Achterste rij van links naar rechts: de heer J. van Baren, mevrouw L. Schenkel-Bezemer, de heer A.W. den Boer, de heer A. Wisman, de heer R.P. Scheelbeek, mevrouw A.G. Verhoeven, de heer P.J. van der Pluijm, de heer C.J.J. Tubbing en de heer O.A. Stam. (Foto: )

Veertien Koninklijke onderscheidingen alsnog feestelijk opgespeld

Zwijndrecht - Een uitgesteld maar prachtig feest: vrijdag 3 juli kregen veertien inwoners van de gemeente Zwijndrecht, die 24 april een Koninklijke onderscheiding mochten ontvangen, alsnog hun lintje opgespeld. In Het Spektakel in Zwijndrecht stond burgemeester Hein van der Loo stil bij hun uitzonderlijke verdiensten voor de samenleving.

Omdat de uitreiking van de versierselen vanwege Corona op 24 april niet kon plaatsvinden, werd het feest nu gevierd. Vanwege de coronamaatregelen spelde niet de burgemeester, maar de partner of een dierbare van de gedecoreerde het lintje op. Het blaaskwintet Quint van de christelijke harmonievereniging Het Geklank des Konings zorgde voor muziek en de Zwijndrechtse zanger Bart Mijnster zong het Wilhelmus.

Burgemeester Hein van der Loo: "Ik wil de gedecoreerden nogmaals van harte feliciteren met hun Koninklijke onderscheiding. Ik ben blij dat we deze inwoners in aanwezigheid van hun dierbaren alsnog in het zonnetje hebben gezet. Dat hebben ze verdiend. Het was een mooie, feestelijke avond."

Het aantal gedecoreerden in de gemeente Zwijndrecht is uitgebreid met 14 leden in de Orde van Oranje-Nassau. Het gaat om 4 dames en 10 heren:

Mevrouw M.N. (Maria Nicolette) van Gelderen-Bier

De heer A.W. (Adriaan Willem) den Boer

De heer C. (Cornelis) de Kreij

De heer P.G.J. (Pieter Gradus Joseph) van der Pluijm

De heer J. (Jan) van Baren

De heer C.J. (Cornelis Johan) Tak

Mevrouw A.G. (Anna Geertruida) Verhoeven

Mevrouw M.J. (Maria Jacoba) Bredius-van Witteloostuijn

Mevrouw L. (Lucretia) Schenkel-Bezemer

De heer A. (Abel) Wisman

De heer C.J.J. (Christoffel Johannes Joseph) Tubbing

De heer J.E. (Johannes Elisabeth) van Geloof

De heer R.P. (Robert Paul) Scheelbeek

De heer O.A. (Otto Antonius) Stam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden