Augustus is voetbalmaand bij ZVV Pelikaan. (Foto: CS Winsser)
Augustus is voetbalmaand bij ZVV Pelikaan. (Foto: CS Winsser) (Foto: CS WINSSER)

Jeugd hele zomer welkom bij ZVV Pelikaan

Zwijndrecht - Nu de coronacrisis in Nederland voorlopig achter de rug lijkt te zijn, staat de zomervakantie alweer voor de deur. Nog een enkele week trainen en dan is dit lange seizoen ook bij voetbalvereniging Pelikaan voorbij.

Hoewel er steeds meer versoepelingen doorgevoerd worden, ziet deze vakantie er dit jaar voor velen anders uit dan voorgaande jaren. Waar mensen normaal gesproken voor kortere of langere tijd naar allerlei windstreken uitvliegen, blijven velen dit jaar mogelijk in de buurt of zelfs thuis.Met het oog hierop heeft ZVV Pelikaan besloten de Augustus Voetbal Maand te starten.

Dit betekent dat de voetbalvereniging doordeweeks open trainingen geeft op haar Pelidome. Deze trainingen vinden in verschillende leeftijdscategorieën plaats. Op de dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15:00 uur is iedereen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar welkom bij de trainingen die gratis toegankelijk zijn. De trainingen vinden plaats op 4, 6, 11, 13, 18 en 20 augustus en zullen in het teken staan van diverse voetbaltechnische oefeningen, partijvormen en toernooitjes. ZVV Pelikaan zorgt voor een gezonde sportlunch met broodjes, fruit en drinken. Vriendjes en vriendinnetjes die ook graag eens willen komen trainen of gewoon lekker even willen voetballen, zijn uiteraard hartelijk welkom.

Tijdens deze dagen is er ook een aparte trainingsgroep voor meisjes: ‘De Pelikaan Meiden Open’. Op de zes trainingsdagen zullen meisjes van 6 t/m 15 jaar van 13.00 tot 15.00 uur getraind en begeleid worden door speelsters van het Pelikaan damesteam!

In de laatste week van augustus sluit Pelikaan deze open trainingen dan op een spetterende wijze af met een feestdag op vrijdag 28 augustus, waarmee ook de aftrap voor een mooi nieuw seizoen gegeven wordt.

‘s Ochtends is er een prachtig programma, waarbij Freestylevoetbal.nl een voetbalpark organiseert met tien uitdagende onderdelen als voetbaldart XL, Smartgoals, ICON Q, Voetbalbowling, Snelheidsmeter, FIFA Targets en Gatengoal. De dag wordt geopend met een spectaculaire openingsshow door de artiesten wereldkampioen groundmoves Nasser el Jackson en wereldkampioen panna Easy Man.

Na de lunch is er dan nog een uurtje sporten op muziek, waarna de dag wordt afgesloten met DJ Karim!Kom ook voetballen bij Pelikaan deze zomer!

Graag even opgeven via algjvoorzitter@vvpelikaan.nl o.v.v. je naam en leeftijd in verband met het samenstellen van de trainingsgroepen en de inkoop van de lunch. Wordt een van de door jou meegenomen vriendjes of vriendinnetjes in deze laatste week lid van Pelikaan, dan krijgen jullie beiden een leuke verrassing!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden