Geslaagd en het diploma uitgereikt geheel coronaproof. (Foto: pr)
Geslaagd en het diploma uitgereikt geheel coronaproof. (Foto: pr) (Foto: )

Diploma-uitreiking Loket op bijzondere wijze!

Zwijndrecht - De leerlingen van de examenklassen van Loket Zwijndrechtse Waard ontvingen dit jaar op een bijzondere manier hun diploma.

Een feest op school met familie en vrienden was door corona niet mogelijk. Heel jammer, het is voor de leerlingen altijd een mooie afsluiting van hun schooltijd op Loket. Maar hoe dan wel? Met z’n allen is het schoolteam tot de volgende oplossing gekomen.

Deze week zijn de docenten van de examenklassen naar de leerlingen thuis gegaan om ze daar persoonlijk het diploma te overhandigen. En dat ging niet ongemerkt voorbij!

Met een versierde auto kwamen ze aan. Uit de auto kwamen een klaptafel en stoel, zodat de leerling zittend en coronaproof het diploma kon ondertekenen. Er waren ballonnen, confetti, een rode loper, een bokshandschoen op een stok om op afstand een ‘boks’ te kunnen geven, een lijst om mooie foto’s te maken, cadeautjes enz. enz. Kortom: een feestje thuis om nooit te vergeten.

De medewerkers van Loket Zwijndrechtse Waard feliciteren alle geslaagden met het behalen van hun diploma. "Geniet van jullie welverdiende vakantie en veel succes bij jullie vervolgopleidingen", voegden ze er nog aan toe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden