Op vrijdag bleven de leerlingen op schol slapen en werd er de volgende dag nog een potje lasergame gespeeld. (Foto's: pr)
Op vrijdag bleven de leerlingen op schol slapen en werd er de volgende dag nog een potje lasergame gespeeld. (Foto's: pr) (Foto: )

Groep 8 Tandem neemt afscheid van school

Zwijndrecht - Aan dit bijzondere schooljaar komt een eind en voor groep 8 van daltonschool Tandem werd het ondanks de geldende coronaregels een feestelijk afscheid. Zo ging groep 8 op de zonnigste dag van de week naar het Noordpark om herinneringen op te halen aan de werkweek die ze begin dit schooljaar hadden.

Vrijdag 10 juli stond al langere tijd groot in alle agenda’s: voor groep 8 was een slaapfeest georganiseerd op school. Het begon al heerlijk met pizza eten en naast de gebruikelijke feestelijke hapjes en drankjes was er een geweldige verrassing: lasergamen in de school! Wat was dat ontzettend leuk en wat werd er fanatiek gespeeld. Verstoppertje in het donker en in pyjama mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Na een superavond was het tijd om de slaapplekken op te zoeken, want dit feest duurde tot de volgende ochtend!

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk werd er toch echt geslapen (door sommigen heel kort). Na een mooi verzorgd ontbijt met verse croissants en pistoletjes, hebben ze met elkaar alles opgeruimd. Er was nog tijd over dus werd er nog een potje lasergamen gespeeld, maar nu op het schoolplein. Daarna was het echt tijd om een fantastisch avond, nacht en ochtend af te sluiten en ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis.

Maar dat was niet het enige dat op de planning stond in de afscheidsweek. Maandag is er nog een high-tea en op dinsdag volt het échte afscheid. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden