Net als de kinderen waren ook alle juffen van kindcentrum De Kim verkleed als echte circusartiesten. (Foto: pr)
Net als de kinderen waren ook alle juffen van kindcentrum De Kim verkleed als echte circusartiesten. (Foto: pr) (Foto: )

Kinderen De Kim beleven topdag

Zwijndrecht - Vrolijke clowns, lenige acrobaten, evenwichtige koorddansers, een trotse opperstalspreekmeester, uitdagende goochelaars, wilde dieren… Voor één dag was christelijk kindcentrum De Kim van PIT kinderopvang & onderwijs omgetoverd in een bijzonder circus.

Dit gebeurde in het kader van de traditionele juffendag. Op die dag vieren alle juffen tegelijk hun verjaardag. Door alle maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken kon het oorspronkelijke feest niet doorgaan. Maar nu het weer mocht, wilden de juffen dit bijzondere jaar toch nog op een feestelijke manier afsluiten. En hoe!

Alle juffen en kinderen waren in stijl verkleed en leken samen wel een grote circusfamilie. Voor de kleuters was er een springkussen, terwijl de andere kinderen zich konden uitleven op een stormbaan. Daarnaast zijn er in de groepen allemaal gezellige circusactiviteiten gedaan en voorstellingen gegeven voor het hooggeëerde publiek. Toen circus De Kim zijn deuren weer sloot, waren de kinderen en de juffen het eens: het was een onvergetelijke topdag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden