Marja’s Spetterende Bingo Show. (Foto: Maarten Laupman)
Marja’s Spetterende Bingo Show. (Foto: Maarten Laupman) (Foto: )

Cultureel zomerprogramma in Cascade

H.I.Ambacht - Dit jaar niet op vakantie naar het buitenland of de camping? Geen nood: de hele zomervakantie is er van alles te doen in Cascade. Gezellige uitjes en activiteiten voor de hele familie. Lekker genieten dichtbij huis!

Tijdens de tweede week van de schoolvakantie organiseert het team van Hi5 Ambacht verschillende workshops voor kinderen van groep 1/2 met als thema ‘Dans’. Dit onderdeel uit het culturele zomerprogramma vindt plaats op woensdagmorgen 29 juli op het buitenterrein van Cascade.

Woensdagmiddag 29 juli draait om 15.00 uur in de theaterzaal de familiefilm ‘Mees Kees in de wolken’. Het schoolfeest nadert en voor Tobias lijkt alles mis te gaan. Mees Kees kan hem niet helpen, want die probeert een ballonvaart te vermijden. Lukt het Mees Kees om zijn angst te overwinnen en Tobias op tijd te helpen? Deze film is geschikt voor alle leeftijden en bevat een pauze.

Film en cabaret

De eerste filmavond van de zomerprogrammering start op vrijdag 31 juli om 20.00 uur met de Nederlandse film ‘April, May en June’. Een film met onder andere Linda de Mol, Elise Schaap en Tsjitske Reidinga. Drie halfzussen, met drie verschillende vaders, vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Deze film is geschikt voor kijkers vanaf 9 jaar, er is een pauze.

Zaterdag 1 augustus komt de Rotterdamse diva Marja van Katendrecht naar Cascade met de ‘Spetterende Bingo Show’. Een cabareteske show vol entertainment, geweldige muziek, humor, mooie gesprekken en heel veel liefde, aldus de diva zelf. Best mogelijk dat Marja haar show afsluit met een anderhalvemeter-proof-polonaise.

Coronaproof reserveren

Uiteraard is Cascade volledig coronaproof gemaakt en wordt rekening gehouden met de anderhalvemeteropstelling. De theaterzaal is omgetoverd tot een grote huiskamer met een heel relaxt sfeertje. Hier horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes bij; die mogen gewoon mee de zaal in.

Informatie

Meer informatie over reserveren, kaartverkoop en de coronamaatregelen staat op de website: https://stichting-cascade.nl/voorstellingen Hier staat ook het complete overzicht van alle activiteiten tijdens de zomervakantie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden