Kom op donderdag 3 september naar de open training van de O&O Dance Crew. (Foto: Privé)
Kom op donderdag 3 september naar de open training van de O&O Dance Crew. (Foto: Privé) (Foto: )

O&O Dance Crew zoekt nieuwe dansers

Lijkt het je leuk om in een demogroep te dansen? Ben je 18 jaar of ouder en heb je al wat danservaring opgedaan? Kom dan op donderdag 3 september naar de open training van de O&O Dance Crew. Deze training wordt gehouden in de RG-hal van de accommodatie van O&O, Uilenvliet 1 in Zwijndrecht, van 20:30 tot 22:00 uur.

ZWIJNDRECHT - De Dance Crew traint 1x per week op de donderdagavond. De groep werkt aan een uitgebreid repertoire van choreografieën en treedt met enige regelmaat op. De stijlen die het meest gedanst worden zijn jazzdance, showdance en streetdance.

Voor de open training hoef je niks voor te bereiden. Je kunt vrijblijvend een keer meedansen en na afloop overleg je met leidster Lindy of je het komende seizoen mee kunt doen. Voor meer informatie hierover en over het aanmelden voor de open training op 3 september in Zwijndrecht (aanmelden voor de training is verplicht in verband met het corona protocol) kun je een e-mail sturen naar het mailadres van de Dance Crew, dat is infodancecrew@o-en-o-zwijndrecht.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden