Velen hebben het gemist: een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Sinds een week kan het weer. (Foto: Fotopersburo Busink)
Velen hebben het gemist: een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Sinds een week kan het weer. (Foto: Fotopersburo Busink) (Foto: Fotopersburo Busink ©)

Bezoekers weer welkom bij de Kiboe-hoeve

  Nieuwsflits

Zwijndrecht - Wat hebben veel mensen het toch gemist: een bezoekje brengen aan de dieren van de Kiboe-hoeve in Zwijndrecht. Maar het kan weer. De kinderboerderij is sinds een week weer open.

Vanwege de corona kan er een beperkt aantal bezoekers tegelijk worden toegelaten. Om een bezoekje te brengen aan de dieren, moet wel eerst gereserveerd worden. Dat kan via de website van de Kiboe-hoeve.

Een bezoek ziet er een beetje anders uit dan normaal. Bij de ingang controleert een medewerker of iedere bezoeker zich aangemeld heeft. Op de kinderboerderij zijn looproutes aangegeven en volgt iedereen de aanwijzingen van de medewerkers op. De toiletten en andere voorzieningen zijn momenteel gesloten. De fietsenstalling op de kinderboerderij is tijdelijk afgesloten. Fietsen kunnen in de fietsenstalling bij het zwembad/sporthal.

Meer informatie en reserveren: kiboe-hoeve.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden