Manon den Haan van Palm Party House: 'Super dat we weer open mogen!' (Foto: Eline Lohman)
Manon den Haan van Palm Party House: 'Super dat we weer open mogen!' (Foto: Eline Lohman) (Foto: )

#NLstartop: Palm Party House is er klaar voor!

  Nieuwsflits

Zwijndrecht - Palm Party House mag pas vanaf 1 juli weer open met het restaurantgedeelte, maar bowlingliefhebbers kunnen al wel lekker een balletje rollen.

Door Eline Lohman

Sowieso heeft Palm Party House veel hartverwarmende berichten ontvangen. “Gasten hebben ons heel lieve berichten gestuurd. Ze zeggen dat ze later wel weer komen en dat blijkt ook, want voor september, oktober en november hebben we al reserveringen staan. Heel fijn dat mensen het geduld kunnen opbrengen. We hopen dat we weer lekker gaan draaien de komende tijd. Ik weet zeker dat mensen het fijn vinden om weer wat met elkaar te doen na deze periode van binnen zitten en niet bij elkaar op bezoek gaan."

Onderhoud

De medewerkers hebben de afgelopen tijd niet bij de pakken neergezeten. Toegegeven, het was in het begin niet makkelijk, vertelt Manon den Haan over de sluiting van alle horeca en dus ook Palm Party House. “Het was even slikken toen we het hoorden en iedereen thuis kwam te zitten. Toch zijn we er gelijk positief ingestapt. We hebben onderhoud gepleegd, zodat alles weer netjes is. Alles geverfd, alles schoongemaakt, plafondverlichting vernieuwd, keuken voorzien van een nieuwe vloer, extra baanonderhoud en een grote schoonmaak. Normaal gesproken zijn we daar in de zomer drie weken voor dicht, tijdens de zomersluiting. Dat werk, en veel meer, hebben we nu al gedaan en alles is weer netjes voor als iedereen weer mag komen.”

Positief

Manon en haar collega’s vinden het belangrijk om positief te zijn in deze periode, zegt zij. “Met elkaar hebben we de schouders eronder gezet en dat doen we nog altijd. Er is al die tijd bedrijvigheid geweest bij Palm Party House, ook al waren we dicht. We zijn blij dat mensen nu weer kunnen bowlen bij ons. Op 1 juli gaat Palm Party House weer open, dan kunnen gasten komen gourmetten. Super dat we weer open mogen! De medewerkers vinden dat ook heel fijn. Een van onze oudere medewerkers was bij het horen van dat nieuws zo blij dat hij gelijk in de auto hierheen sprong.” 

Bootverhuur

Gasten geven al aan dat ze graag weer willen komen. “We hebben bij ons pand in Ridderkerk een bootverhuur en dat loopt heel goed. Het was mooi weer, zeker met Hemelvaart en daardoor hebben we het op die dag nog nooit zo druk gehad als dit jaar. Mensen zeggen dat ze de gezelligheid missen en dat ze weer een balletje willen gooien op onze bowlingbaan.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden