Accelerando scoort op eigen wedstrijd

  Sport
Veel promoties bij Accelerando (Foto: PR)
Veel promoties bij Accelerando (Foto: PR) (Foto: )

Zwijndrecht - Op zaterdag 5 oktober was het eindelijk zo ver: de eigen wedstrijd van twirlteam Accelerando. Op de vrijdag avond voor de wedstrijd dag is er door een hoop vrijwilligers keihard gewerkt om alles klaar te zetten. Op zaterdag al vroeg in de morgen was iedereen druk in de weer. Alle dames worden in de make-up gezet en in de zaal werden de laatste voorbereidingen getroffen. Om 9:30 begon onze wedstrijd. Wat is er weer onwijs hard getraind door alle meiden met dank aan ons fijne docententeam.

Aan het einde van het programma stond er ook nog wat spannends op de planning. De dames van het mini team mochten laten zien wat ze in huis hadden. Voor sommige meiden was dit extra spannend omdat het de eerste keer was dat ze op de wedstrijd vloer stonden.

Tijdens de prijsuitreiking bleek hoe hard er getraind is. Anouk van der Waal en Senna baan behaalden met hun duo twirl een promotie. Zij promoveerden van de junior beginner naar de intermediate klasse. Voor Gwen Gallagher was het 3 dubbel feest. Zij behaalde maar liefst 3 promoties! Met haar 1 baton en solo dance twirl promoveerde zijn van de preteen beginner naar de intermediate klasse. Maar als of dit nog niet genoeg was promoveerde zij ook nog eens met haar super-x-strut van de preteen novice naar de preteen beginner. Ook zijn er door heel veel dames de laatste plaatsingspunten binnen gesleept voor de Nederlandse kampioenschappen. Wat natuurlijk een geweldige prestatie is. Al met al een super geslaagde wedstrijddag om trots op te zijn.

Meer berichten