Selectietraining Mannen Onder 16

  Sport
flyer MU16 selectietraining
flyer MU16 selectietraining (ontwerp Tommy Harmsen)

Zwijndrecht - Basketball-vereniging Helmink Heroes houdt een selectietraining voor het team Mannen Onder 16 (MU16).

Ben je geboren in 2005 of 2006 en wil je deel uitmaken van deze selectie? Mail dan je gegevens naar tc@helminkheroes.nl en dan zien we je op dinsdag 7 juli van 19.45 tot 21.00 uur Sophiahal HI Ambacht.

ANDERE TEAMS

Heb je als jongen/man ook interesse om te komen trainen met MU20 en ben je geboren in 2001 t/m 2004 óf heb je als meisje/vrouw zin om aan het doel van VU18 mee te werken om dit jaar kampioen te worden en ben je geboren in 2003 t/m 2006, meld je dan aan en kom mee doen!

NIEUWE SPONSORS

Ook hebben enkele nieuwe sponsors zich al gemeld voor onze jongste jeugdteams, die kleding en nieuwe baksetballen geschonken hebben. Momenteel wordt er nog gezocht naar sponsors voor enkele teams, maar ook voor aanschaf materialen. Hierbij valt te denken aan trainingsmiddelen, nieuwe basketballen, outfits voor scheidsrechters, polo's voor de diverse coaches e.d.

Heeft u interesse en de mogelijkheden om Helmink Heroes naar een hoger niveau te tillen, dan verwelkomen zij u graag als sponsor! Via eerder genoemd email-adres kunt u contact opnemen met Helmink Heroes voor de nodige informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden