<p>De heer Alders heeft bij Specsavers Zwijndrecht in de maand september een leven lang gratis brillen gewonnen. (Foto: pr)</p>

De heer Alders heeft bij Specsavers Zwijndrecht in de maand september een leven lang gratis brillen gewonnen. (Foto: pr)

(Foto: )

Zwijndrechter krijgt leven lang gratis brillen

  Zakelijk

Zwijndrecht - Dit jaar viert oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar twintigjarige bestaan in Nederland. Ter ere van dit jubileum maakte iedereen die in de maand september een bril of hoortoestel aanschafte bij Specsavers Zwijndrecht kans op een leven lang gratis brillen. De heer Alders is de gelukkige winnaar.

Twintig jaar geleden opende Specsavers haar eerste winkel in Nederland en inmiddels zijn er 143 in het hele land gevestigd, waaronder Specsavers Zwijndrecht. “Dat Specsavers dit jaar twintig jaar bestaat in Nederland is natuurlijk een feestje waard. En ondanks de onzekere tijden waar we in zitten wilden we dit niet stilletjes voorbij laten gaan. Wij zijn ontzettend blij dat we één van onze klanten hebben mogen verrassen met een leven lang gratis brillen,” zegt Bram Amrhar, retailpartner van Specsavers Zwijndrecht.

In de afgelopen twintig jaar heeft Specsavers zich onderscheiden met innovaties op het gebied van oog- en hoorzorg. Zo kun je sinds 2018 bij Specsavers Zwijndrecht terecht voor het ooggezondheidsonderzoek door een optometrist, waarbij signalen van oogaandoeningen in een vroeg stadium kunnen worden gedetecteerd. Daarnaast biedt Specsavers ook hoorzorg met een duidelijk doel voor ogen: professionele hoorzorg bereikbaar maken voor iedereen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden